MARINI BOMAG Academy

MARINI-BOMAG Akademi: Eğitimde Yeni Bir Dönem

Marini Genel Müdürü Alberto Montanari; “Bugün, 3 Ekim, grubumuz için bir kilometre taşıdır; yeni eğitim merkezimiz MARINI-BOMAG Akademi’yi Alfonsinde’ki atölyemizde açmış bulunmaktayız.”

MARINI-BOMAG olarak bir süredir eğitmenlerimize, müşterilerimize en iyi eğitimi sunabilmeleri için daha uygun bir çevre sunma ihtiyacı duyuyorduk. Bu ihtiyaç bizi, bu modern eğitim merkezine yatırım yapmaya yönelten unsur oldu. Toplam 800m² alan üzerine kurulu eğitim merkezimiz, tamamıyla interaktif 140” dokunmatik ekrana sahip 60 kişi kapasiteli bir konferans salonu, 14 kişilik bir toplantı salonu, bilgisayar ve simülatörler ile donatılmış eğitim sınıfları ve 500m²’lik bir atölyeden oluşmaktadır. Ayrıca Ocak 2015’de başlatacağımız yeni kurslar ile eğitim müfredatımızı geliştirmek için çalışmalarımızı sürdüryoruz.

Akademi, eski elektrik atölyesinin 3 ay gibi kısa bir sürede MARINI-BOMAG Akademi olarak dönüştürülmesi ile Temmuz sonunda çalışmaya başlayacak!

Açılış merasimi A. Montanari ve Joachim Blatt’ın (Fayat Karışım Plentleri Biriminin CEO’su) kısa konuşmaları ile başlayacak ve sonra tüm çalışanlar Akademiyi ziyaret edebilecektir.

Son olarak turu tamamlamak adına, tüm önemli etkinlikler gibi, herkesin parlak Romagna güneşi altında bir araya geleceği mutlu bir ortam yaratmaya yardımcı olması için bir barbekü partisi verilecektir.

Daha fazla bilgi edinmek ister misiniz?

Bu konu hakkında daha fazla bilgi edinmek için bize ulaşın +90 312 386 33 22 veya bize iletişim bilgilerinizi bırakın biz size ulaşalım:

Adınız

Şirket Adı

Email

Telefon

Mesajınız

Devam etmek için kişisel bilgilerinizin kullanımını onaylamalısınız.