INTERMAT 2015: Son Gelişmelerimizi Takip Edin!

Fayat Group Hol 5A’da 2200 m² standı ile 20-25 Nisan tarihleri arasında INTERMAT 2015’de sizlerle. Stant No: D137

Fayat 3 ana ürün grubu ile INTERMAT 2015’de sizlerle buluşacaktır.

1) Asfalt Plenti Üretimi (sıcak, soğuk ve ılık karışım asfalt, PMB plenti): MARINI, MARINI-ERMONT, SAE markaları ile.

İNOVASYON. HER YERDE. SİZİNLE BİRLİKTE.

Asfalt Plentleri birimimiz dünya lideridir ve INTERMAT’da bizden daha iyisini bulamayacaksınız! –Ayrıntılı bilgi için tıklayın– fuara katılmayı planlıyorsanız bize ulaşın.

-Yeni 6 tonluk mikser, MARINI:  en zorlu ihtiyaçlarınız ve üstün asfalt kalitesi beklentiniz için kesin çözüm.

-Retroflux RF160 NEO, MARINI-ERMONT: Sade ve teknolojik yapısı ile en uygun maliyetli sıcak karışım asfalt üretimi. MARINI-ERMONT, RF160 NEO asfalt plenti ile INTERMAT 2015 İnovasyon Ödüllerinde bronz madalya kazanmıştır.

-PACKLINER kompact, SAE: soğuk karışım asfalt üretiminde kompact ve etkili çözüm.

2) Yol Makinaları (silindirler, finişerler, milling makinaları, sabitleyiciler ve aydınlatma ekipmanları): Dünyaca bilinen BOMAG da, tüm ürün yelpazesi ile fuarda sizlerle buluşmaya hazır. BOMAG bunlara ek olarak, yepyeni titreşim tablalarının, kauçuk silindirlerin ve milling makinalarının tanıtımını da yapacaktır.

3) Yol bakım makinaları, yol süpürgeleri ve şehir içi yol bakım makinaları SlurryPaver (BREINING), yeni Chipsealer (SECMAIR) ve yeni süpürücü (SCARAB) ile INTERMAT 2015’de sergilenecektir. Yalnızca ekipmanlar değil, aynı zamanda operatörlerin SECMAIR ürünlerinin kullanım kolaylığını test edebileceği bir simulatör de sizlere sunulacaktır.

Daha fazla bilgi edinmek ister misiniz?

Bu konu hakkında daha fazla bilgi edinmek için bize ulaşın +90 312 386 33 22 veya bize iletişim bilgilerinizi bırakın biz size ulaşalım:

Adınız

Şirket Adı

Email

Telefon

Mesajınız

Devam etmek için kişisel bilgilerinizin kullanımını onaylamalısınız.