TAŞINDIK !

Fabrikamızı büyüttük ve üretim kapasitemizi ikiye katladık. MARINI MAKİNA A.Ş. olarak, müşterilerimize sunduğumuz üstün kaliteli hizmeti 13.450m2‘si kapalı toplam 25.000malan üzerine kurulu yeni fabrikamızda devam ettireceğimizi gururla kamuoyuna bildiririz. 

Türkiye’nin, bölgedeki en rekabetçi ve en zorlu pazarlardan birine sahip olduğunu bilmeyeniniz yoktur. Bu koşullar altında büyümek ise; sabır, yetenek ve fazlasıyla özveri gerektiren bir iştir. Rakiplerimize kıyasla oldukça genç sayılabilecek firmamız, bu erdemlere sahip olduğunu kuruluşundan itibaren pazar payını büyüterek ve de buna bağlı olarak artan talebe karşılık, üretim kapasitesini ikiye katlayacak yatırımlar yaparak ispatlamıştır.

Elbette, bu yolda yalnız değildik. 2009’da Tekfalt A.Ş. adıyla kurulan firmamızın, 2011 yılında MARINI S.P.A ile ortak olarak FAYAT GROUP bünyesine katılması, arkamızda uluslararası ölçekte bir desteğin olmasını sağlamış ve sektörde uzun yıllar boyunca elde ettiğimiz tecrübelerimiz ile mükemmelleştirdiğimiz kurumsal organizasyon yapımızın bu destek ile birleşimi başarımızın anahtarı olmuştur.

MARINI MAKİNA A.Ş. olarak, müşterilerimize yıllardır kesintisiz olarak sunduğumuz üstün kaliteli ve müşteri odaklı hizmeti, 13.450m2’si kapalı toplam 25.000m2 alan üzerine kurulu yeni fabrikamızda sunmaya devam edeceğimizi kamuoyuna bildirmekten gurur duyuyoruz.