Caofedian Adasının Asfaltı MARINI Plenti Tarafından Üretiliyor

Caofedian, Tangstan’ın güney açıklarında bir adadır ve 5500 yıl önce Luanhe Nehrinin denize döküldüğü yerde nehir akıntısıyla taşınan aluvyal kumlardan oluşmuş kemer şeklinde bir adadır. İsmi, üzerine inşa edilmiş olan Caofei Tapınağından gelmektedir.

Pekin-Tianjin-Hebei şehir grubunun yakınındadır ve gelişmiş karayolu-demiryolu-denizyolu entegre ulaşım ağından faydalanmaktadır. Şuanda Caofedian adası için su, enerji, ulaşım ve iletişim altyapı tesisleri temel olarak tamamlanmıştır.

Bu şekilde Caofeidian giderek; bir enerji ve hammadde dağıtım merkezi, bir ticari enerji rezerv bölgesi, dünya klasmanında bir ağır kimya endüstrisi haline gelmiştir. İlerde aynı Rotterdam gibi olacak ve hatta aşacaktır.

Nisan 2007’de kurulmuş olan Caofedian Concrete Company Limited, ticari beton sektöründe uzmanlaşan profesyonel bir şirkettir. 120 çalışanı ile umut vaat etmektedir. İlk etap proje devlet destekli üç firma ortaklığında olmuştur: %38 hisse ile Caofedian Invesment Company, %32 ile Tangstan Cemet Company ve %30 hisse ile Tangstan Auto Manufacturing Company. Bu proje Ocak 2007’de başlayacak ve yılda 600.000m3 kaliteli ticari beton üretecektir.

Ticari asfalt üretiminde yüksek seviyeli bir plent olan MARINI asfalt plenti Caofedian’ın inşaasında önemli bir rol almaktan onur duymaktadır. Caofedian Concrete Company Limited’in sahip olduğu yeni tasarım Marini Asfalt Plenti MAC320, Caofeidian Organize Sanayi Bölgesinin Kuzey Batı Çevre Yolunun 3km yakınına dikilmiştir. Üretime 2008 yılı Haziran ayında başlayacak olan plent, yılda 500.000ton asfalt üretim yapacaktır.