Mozambik: Marini, Sanayi Bakanı ile Buluşuyor

Ağustos 2012’de Marini, Mozambik Cumhuriyeti’nin en önemli ticari Fuarı FACIM Expo’da yerini aldı.

Tarım, hayvancılık, ticaret, endüstri ve Mozambik kelimelerinin kısaltması olan FACIM, kıtanın en hareketli ekonomilerinden birine sahip olan ülkenin ekonomi sahnesindeki bütün aktörlerinin bir araya geldiği bir etkinlik olarak öne çıkmaktadır.

İnşaat sektöründeki hızlı gelişme, 20 yıllık kanlı bir iç savaş sonunda ülkenin etkili bir ekonomik devrim yaşadığının somut ispatıdır. Geçtiğimiz yıl %7.8 olan büyüme hızı, son çeyrekte %8.1’e kadar yükselmiştir. Mozambik’in gelecek 10 yıl içerisinde dünyanın en büyük kömür ihracatçısı konumuna gelecek olmasının yanı sıra, ülke ENİ (İtalya’nın en önemli çokuluslu petrol ve gaz şirketi)’nin Mozambik açıklarında keşfettiği iki devasa doğal gaz rezerv alanı ile enerji sektöründe 250 Milyar dolar kazanç vaat eden oldukça ilginç bir yer haline gelmiştir.

Bu ilginç senaryoda, Marini ülkenin gelişiminin bir parçası olmak için Mozambik asfalt sektöründeki 30 yılı aşkın varlığına güvenmektedir.

Daha fazla bilgi edinmek ister misiniz?

Bu konu hakkında daha fazla bilgi edinmek için bize ulaşın +90 312 386 33 22 veya bize iletişim bilgilerinizi bırakın biz size ulaşalım:

Adınız

Şirket Adı

Email

Telefon

Mesajınız

Devam etmek için kişisel bilgilerinizin kullanımını onaylamalısınız.