Marini Bomag Latin America

FAYAT Group, CMI TEREX’in Satın Alımını Tamamladı

Fayat, CMI TEREX* ve CEDARAPIDS* markalarının saygınlığı ve özellikle asfalt sektöründe elde etmiş olduğu başarılar ile Kuzey Amerika’da ki varlığını güçlendirmiştir.

Güney Amerika pazarının açılması Fayat Group’a kaçırılmayacak bir fırsat sunmuş ve bu kıtadaki gelişimine sağlam bir temel oluşturmuştur.
Marini Bomag Latin America
FAYAT Group endüstriyel alanda, yol yapım araçları inşasında uzmanlaşmış büyük bir oyuncudur. Fayat Group’un stratejik oryantasyonu üç ana kısımdan oluşmaktadır:

  • Yol inşaatı, bakımı ve geri dönüşüme ayırdığımız üretim hattımızı güçlendirmek,
  • Özellikle Avrupa, Asya ve Amerikan pazarlarında olmak üzere tüm dünya pazarında, küresel bir oyuncu olmak,
  • Müşterilerine olabildiğince yakın olmak ve onlara ayrıcalıklı hizmet sağlamak.

Bu kazanımlarla birlikte, Fayat Group iki yeni finişer yelpazesi, BOMAG CEDARAPIDS ve BOMAG Latin Amerika ile BOMAG CMI geri dönüştürücü ve stabilizatörleriyle üretim hattını kayda değer ölçüde kuvvetlendirmiş ve genişletmiştir.

BOMAG CEDARAPIDS Materyal Transfer Araçları (MTV) ile Fayat Group uzun zamandır dışında kaldığı yeni bir üretim hattına kavuştu.

Son olarak, TEREX tarafından Brezilya’da üretilen karıştırma plentleri artık MARINI Latin Amerika ismi altında pazarlanmaktadır. Bu ultra mobil üretim istasyonları Güney Amerika pazarına oldukça uygundur ve genellikle güney yarım kürenin taleplerini en iyi şekilde karşılamaktadır.
(*) CMI ve CEDARAPIDS, TEREX firmasının ve iştiraklerinin tescilli markasıdır ve kalıcı lisans anlaşmasına göre FAYAT tarafından kullanılmaktadır.

Daha fazla bilgi edinmek ister misiniz?

Bu konu hakkında daha fazla bilgi edinmek için bize ulaşın +90 312 386 33 22 veya bize iletişim bilgilerinizi bırakın biz size ulaşalım:

Adınız

Şirket Adı

Email

Telefon

Mesajınız

Devam etmek için kişisel bilgilerinizin kullanımını onaylamalısınız.