MARINI PLENTLERİ UKRAYNA’DA GİDEREK ARTIYOR

Ukrayna’nın Yolları MARINI’ye Emanet

                           Top Tower 3000 Ashalt Plenti – Lviv – Avtomagistral

Ukrayna, Marini Türkiye için oldukça karlı bir pazar olma özelliğini korumaya devam ediyor. Geçtiğimiz yılın başından itibaren toplamda 7 asfalt plenti satışı gerçekleştirilen Ukrayna’da, 3’ü Top Tower serisi ve 1’i Xpress serisi olmak üzere 4 adet asfalt plenti ülkenin sektöründe öncü firmalarından Avtomagistral JSC’ye, geri kalan plentler ise Ukrayna’nın alt yapı sektöründe başarılı projelere imza atmış olan Türk şirketlerine satılmıştır. Tüm bunlar Marini’yi Ukrayna yol yapım sektöründe ileri bir konuma taşımaktadır.

Ayrıntılardan bahsedecek olursak, yukarıda bahsi geçen plentler sırasıyla ülkenin Lviv, Kiev, Odessa ve Dnipro gibi büyük şehirlerine yakın şantiyelere kurulmuştur ve geniş çaplı projelere asfalt tedarik etmektedir.

                      Xpress Süper Mobil Asfalt Plenti – Lviv – Avtomagistral

Ukrayna’nın altyapı sektörü ve yol ağı her geçen gün gelişmekte ve küçük ölçekli projeden orta ölçekli projelere kadar çeşitli yol inşaat projeleri bulunmaktadır.

Bu sebeple Avtomagistral gibi köklü bir şirketin yüksek hareket kabiliyeti bulunan, esnekliğe sahip ve 200 ton/saat üretim kapasitesitesi bulunan Xpress 2500 Süper Mobil Asfalt Plenti’ni seçmesi şaşırtıcı değildir.

Xpress’in ana ünitesi tekerlekli bir şaseye yerleştirilmiştir ve bu sayede bir şantiyeden diğerine kolayca taşınabilmektedir. Xpress’in bu nitelikleri, kısa sürede tamamlanması gereken çok sayıda projeniz olduğunda onu en uygun çözüm haline getirmektedir.

Top Tower 3000 Asphalt Plenti-Dnipro-Avtomagistral

2016 yılından bu yana süregelen MARINI ve Avtomagistral’ın güçlü ortaklığı, Dnipro ve Kiev çevresine kaliteli asfalt tedarik etmek amacıyla, ilave iki TOP TOWER 3000 Asfalt Plenti siparişi ile daha da pekişmiştir.

                    Top Tower 3000 Asfalt Plenti – Zaporizhia – Onur Taahhüt

                        Top Tower 3000 Asfalt Plenti- Odessa -Saraylı Group