Jugokop d.o.o. TOP TOWER 3000’i Seçti

Asphalt Plant - Serbia
1990’da bir nakliye firması olarak kurulan Jugokop d.o.o. günümüzde Sırbistan’ın lider yol inşaatı şirketlerinden biridir.

Şirket, Ocak 2012’de son nesil asfalt plentlerinden biri olan Marini Top Tower 3000 asfalt plentini satın almıştır.

Son yılllarda Doğu Avrupa, hem enerj tüketimini hem üretim maliyetini düşürmeye özen gösterilen bir pazar olmuştur ve bunun bir yansıması olarak müşterimiz, yüksek yüzdelerde GDA kullanımına ve en modern asfalt teknolojilerine uygun tasarlanmış, yenilikçi bir asfalt plentinden yana tercih yapmıştır.

Müşterimiz, enerji tüketimini azaltmak ve “dryere beslemeli geri dönüşüm sistemi” (%35’e kadar geri dönüşüm oranı sağlayan patentli Marini teknolojisi) ile GDA kullanımına uygun tasarlanmış, teknoloji harikası Marini Plentine doğrudan ilgi göstermiştir. Bu önemli etkenler müşterinin son kararı vermesinde belirleyici rol oynamıştır.

Bu plentin özelliklerinden bir diğeri de dryer’den çıkan fillerin dryer’in üzerinde bulunan filtreye gönderilip buradan da geri kazanılmış filler silosunda toplanmasıdır. Bu yöntem ile sadece yerden değil aynı zaman da elektrik ve ısı enerjisi tüketiminden de tasarruf sağlanmaktadır.

Bu Marini plenti, özellikle daha önce de bahsettiğimiz gibi enerji tasarrufunun, karbon ayakizinin ve üretimin maliyet-verim dengesinin artan bir biçimde farkında olan, eski Yugoslavya Cumhuriyeti ülkerindeki müşteriler için bir referans noktası haline gelmiştir.

Daha fazla bilgi edinmek ister misiniz?

Bu konu hakkında daha fazla bilgi edinmek için bize ulaşın +90 312 386 33 22 veya bize iletişim bilgilerinizi bırakın biz size ulaşalım:

Adınız

Şirket Adı

Email

Telefon

Mesajınız

Devam etmek için kişisel bilgilerinizin kullanımını onaylamalısınız.