CTT 2014: MARINI Moskova’ya Uçuyor.

Her yıl haziran ayında Uluslararası Yapı Malzemeleri ve Teknolojileri -CTT- fuarı Moskova’da düzenlenmektedir. İlk kez 2000 yılında sahneye çıkışından beri, kendisini yerel bir etkinlik olarak sınıflandırsada, çok sayıda ziyaretçiyi çekebilen CTT fuarı, yapı takviminde kaçırılmayacak yıllık bir etkinlik haline gelmiştir. 130.000m²’den büyük fuar alanı, 1000’den fazla katılımcı ve artan ziyaretçi sayısı ile CTT 2014’de bir kez daha inşaat sektöründeki büyük firmaların dikkatini çekmeyi başarmıştır. Hükümet yetkililerinin de desteğini alan bu organizasyon, basının ilgisini rahatça çekebilmekte ve dümyanın her yerindeki insanlarla iş ağı kurmak isteyen profesyoneller için uygun bir ortam oluşturmaktadır.

Bu fuar günümüz dünyasında Rusya, eski Sovyet Bloku ve diğer Doğu Avrupa ülkeleri için yol yapımı ve teknolojisinde odak noktası konumundadır. Aynı zamanda seminerler ve konferanslar boyunca teknik bilgi ve eğitim şansı bulunabilinen bu fuarda, asfalt dünyasının en profesyonel isimlerini ve yol yapım sektörünün önde gelen isimlerinin fikirlerini ve önerilerini dinleyebilirsiniz.

Bu yıl CTT 2014 3-7 Haziran arasında düzenlenmiş ve kapılarını ziyaretçilerine henüz kapatmıştır. MARINI, Roadbatch 160 ve diğer Fayat Group markaları (Bomag, MARINI ERMONT – MARINI SAE) ile CTT 2014’de yer almıştır.
Şüphesiz ki, pek çok ziyaretçinin Ukrayna cephesindeki hassas durum sebebiyle kararsız tutumlar sergilemiş olmasına rağmen, sektördeki profesyonelleri buluşturmuş ve kayda değer sayıda, olumlu sonuçlanma ihtimali yüksek olan görüşmelerin yapılmasına imkan sağlamıştır
CTT aynı zamanda Moskova şehrinin eteklerinde Domedovo havalimanı yakınında daha yeni kurulan TOP TOWER 4000 asfalt plentini müşterilerimize gösterebilmemiz adına bizim için iyi bir fırsat olmuştur.

Daha fazla bilgi edinmek ister misiniz?

Bu konu hakkında daha fazla bilgi edinmek için bize ulaşın +90 312 386 33 22 veya bize iletişim bilgilerinizi bırakın biz size ulaşalım:

Adınız

Şirket Adı

Email

Telefon

Mesajınız

Devam etmek için kişisel bilgilerinizin kullanımını onaylamalısınız.