MARINI, 4. ROAD & TRAFFIC Fuarı için Bakü’de!

Azerbaycan geçtiğimiz yıllar içinde ekonomik anlamda devrim niteliğinde bir artış göstererek, büyüme hızının %2,2’den 2013 yılında %5,3’e sıçramasını sağlamıştır. Büyüme oranının 2014 yılında %5, 2015 yılında ise biraz gerileyerek %4,8 ineceği tahmin edilmektedir. Sonuç ne olursa olsun, özellikle altyapı ve ulaşıma yoğunlaşmış yatırımların Azerbaycan Hükümeti tarafından duyurulmaya ve uygulanmaya devam ediyor oluşu, bu verileri çok ilgi çekici kılmaktadır.
ROAD & TRAFFIC – BAKÛ: Azerbeycan Cumhuriyeti, Avrupa ve Çin’i birleştiren efsanevi “İpek Yolu’nun birleştiği noktada, Kafkasya bölgesi ulaşım ağının temeli olan bir takım önemli ulaşım arterlerinin kesişim noktasındadır. MARINI hali hazırda Azerbaycan’da var olan bağlantılarını güçlendirmek ve trans-Kafkasya ulaşım ağında hizmet veren inşaat şirketleri ile tanışmak adına Bakü’deki ROAD & TRAFFIC fuarına katılmaktadır.
ROAD & TRAFFIC fuarı, yol sektöründe ve bu pazarın içinde bulunan tüm diğer şirketler için bir buluşma noktasıdır. Katılımcılar genel olarak; yol, köprü ve galerilerin inşasında ve de yol güvenliği, toplu taşıma ve bilişim alanlarında uzmanlaşmış şirketlerden oluşmaktadır. Her yıl 16’yı aşkın milletten düzinelerce şirket, yol yapım sektöründeki otoriteler ve en üst düzey profesyoneller ile anlaşmalar imzalamak için Bakü’ye yönelmektedir. Fuar, Ulaştırma Bakanlığı ve diğer pek çok önemli kurum tarafından desteklenmektedir. Bu desteğin somut ispatı Ulaştırma Bakanı Musa Panahov ve İteca CASPİAN LLC’nin yöneticisi Farid Mammadov’un Fuar’ın resmi açılışını bizzat gerçekleştirmeleridir.
Bu yüzdendir ki, Azerbaycan ile olan iş ilişkilerimizin devamlılığını açıkça göstermeye karar verdik ve 12-14 Temmuz 2014 tarihleri arasında sayısız buluşma gerçekleştirmek adına 4. BAKÛ ROAD & TRAFFIC fuarında olacağız!

Daha fazla bilgi edinmek ister misiniz?

Bu konu hakkında daha fazla bilgi edinmek için bize ulaşın +90 312 386 33 22 veya bize iletişim bilgilerinizi bırakın biz size ulaşalım:

Adınız

Şirket Adı

Email

Telefon

Mesajınız

Devam etmek için kişisel bilgilerinizin kullanımını onaylamalısınız.