Müşterilerimize Artık Daha da Yakınız!

MARINI - Fayat Group

Son birkaç aydır, şuan online olan web sitemizin de yeniden tasarımını kapsayan, ki bu bizim girişimimizin ilk büyük aşamasıdır, iletişim stratejilerimizi yeninden modellemekteydik.
Amacımız, MARINI isminin dünya çapında kazandığı ünün de asıl kaynağı olan geleneklerimizi bozmadan sizinle kurduğumuz iletişim yöntemlerini yeniden şekillendirmekti. Çünkü, her nerede olursa olsun müşterilerimizi her zaman desteklemek istiyoruz.
Alberto MontanariYani, ister bir asfalt plent operatörü, bir laboratuvar teknisyeni, yerel makam sahibi, uzman bir teknik yönetici, ister yıllardır bizimle çalışan eski bir müşterimiz ya da daha ilk MARINI plentini satın almış bir girişimci olun, sizi temin ederiz ki sizler bizim için çok önemlisiniz.
Bu sebeple, MARINI ve her şeyden önce müşterileri için, deneyimlerimizi ve teknik bilgilerimizi paylaşmanın, ilgili herkes için faydalı olacağına ikna olduk. Artık özel ve ilgi çekici hikâyelerimiz ve alan araştırmalarımıza bir tık ile ulaşmak mümkün.
Bu yüzden büyük bir heves ile giriştiğimiz bu yeni projemizde bize kendinize şu soruyu sorarak destek olmanızı istiyoruz: “Plentimizde karşılaştığınız sorular neler ve en çok neyi başarmak istiyorsunuz?”
Cevap ne olursa olsun, gelecekte sizinle yan yana yürümek istiyoruz!

 Alberto Montanari
Genel Müdür
MARINI – Fayat Group

What do you expect from our website?