Asphalt Plant

TOP TOWER: Gürcistan Pazarı İçin Yeni Bir Referans Noktası

2005 yılında kurulan “Black Sea Group LLC” kuruluşundan beri Gürcistan pazarında sayısız yol inşaat projesi yürütmüştür.
Black Sea Group büyük ölçekli inşaat projelerini aldıktan sonra (Tiflis-Seneki-Leselidze uluslararası yolunun Zahesi ve Natahtari bölümü ve Qveda-Saqara-Sazano yolunun rehabilitasyonu dahil), Eylül 2013’de maksimun üretim kapasitesini yakalayabilmek adına dev bir yatırım yaparak yüksek performanslı bir MARINI TOP TOWER 3000P asfalt plenti (240ton/saat üretim kapasiteli) ve bununla birlikte yüksek kapasiteli bir bitüm parkı (8 bitüm tankı 2’si karıştırıcılı) satın almaya karar vermiştir.
Bu plentin tercih edilmesindeki en önemli etkenlerden biri GDA kullanımına imkan sağlıyor olmasıdır. Bu doğrultuda teknik ekibin talebi yüksek oranda GDA kullanım oranı ve maksimum esneklik olmuştur. Bu sebeple, eski bitümün kalitesinden ve geri kazanılmış agregaların boyutlarının doğruluğundan emin olmak için ilk olarak GDA’ya  ön-işleme yapılmasına karar verilmiştir. Bununla birlikte %35’e varan oranlarda geri dönüşüm sağlayan dryer’e beslemeli geri dönüşüm sistemi üzerinde karar kılınmıştır.
Diğer taraftan Black Sea Group inovatif olmak adına, MARINI MAKİNA A.Ş. tarafından özel olarak üretilmiş bir polimer modifiye bitüm plenti modiFALT20 (20ton/saat üretim kapasitesi) ve bir soğuk karışım plenti coldFALT400 (400ton/saat üretim kapasiteli) satın almış ve şirketin üretim merkezi Agaiani’ye kurmuştur.

Yukarıda bahsedilen makina parkı, Black Sea Group’un uluslararası pazarın taleplerini karşılayabilmesine ve uluslararası yol projelerini başarıyla yürütebilmesine olanak sağlamaktadır. Soğuk karışım asfalt plentlerinin hızlı, kesintisiz ve üstün performansı, her mevsimde asfalt beton üretimine olanak sağlayışı ile tüm dikkatleri üzerine toplamayı başarmıştır.
Gelişmiş teknik ekipmanları ve modern laboratuar hizmetleri; karışımın tasarımı, deney örneklerinin hazırlanması, saha laboratuarı araştırmaları ve testler bağlamında en sıkı kriterleri karşılayabilmektedir ve şirketin devam eden projeleri için çoklu-tasarım malzemeleri (açık gradrasyonlu mastik asfalt, modifiye asfalt ve bitüm, soğuk ve geri dönüştürülmüş asfalt) hızlı ve nitelikli bir biçimde sağlamaktadır. Black Sea Group’un yöneticisi Amirian Mamutchadze, yüksek performanslı, esnek ve çok yönlü ileri teknik çözümlerin kullanıldığını duyurmak için, 6-7 Mart tarihlerinde genel merkezlerinde, Gürcistan yol yapım sektöründeki tüm üst düzey yetkililerin katılımıyla, tüm ekipmanların ve inovatif ürünlerin tanıtıldığı bir organizason  düzenlemiştir.

Gürcistan pazarındaki dinamik ve öncü diğer firmalar gibi, Black Sea Group da, modifiye asfalt kullanımı gerektiren Tiflis Uluslararası Havalimanı projesinin ihalesini almak için görüşmeler yapmaktadır.
MARINI MAKİNA A.Ş.’nin üstün nitelikli mühendislik ekibi, Black Sea Group’un malzeme ve teknik kaynaklarının geliştirilmesi konusunda tam destek vermektedir.

Daha fazla bilgi edinmek ister misiniz?

Bu konu hakkında daha fazla bilgi edinmek için bize ulaşın +90 312 386 33 22 veya bize iletişim bilgilerinizi bırakın biz size ulaşalım:

Adınız

Şirket Adı

Email

Telefon

Mesajınız

Devam etmek için kişisel bilgilerinizin kullanımını onaylamalısınız.