MARINI OPEN DAYS 2015

MARINI video mapping ve teknoloji: iki dünyanın buluştuğu nokta.

MARINI; fabrikasını ve plent teknolojisini, geleceğin teknolojileri ile birleştiren bir şirket…

Müşterilerimiz bir asfalt plenti satın aldıklarında, yalnızca teknoloji ve tonlarca çeliğin sahibi olmakla kalmıyor. Bir MARINI asfalt plenti sahibi olmakla; insanlar, ilkeler, hedefler ve değişimler ile yoğurulmuş bir tarihi şirketlerinin bir parçası haline getiriyorlar. MARINI asfalt teknolojisi satın almak geleceğe doğru atılmış bir adım ile eş değerdir. Tüm karlılık hedeflerini MARINI asfalt plentlerine emanet eden müşterilerimiz ile yıllar boyu sürecek bir iş ortaklığına imza atıyoruz ve geleceğin ve de piyasanın tüm zorlayıcı koşullarına müşterilerimiz ile birlikte göğüs geriyoruz.

Bunlar asfalt sektörüne yabancı olanlara garip gelebilir, ancak asfalt sektöründeki iş ortaklıkları uzun yıllar boyunca sürecek, karşılıklı güven esasına dayalı ilişkilerden oluşmaktadır. Müşterilerimiz ve bizim aramızdaki bu ilişki plentin ömrü boyunca 20, 30, hatta 40 yıl boyunca hiç durmadan devam etmektedir ve plentin ömrü bitse dahi MARINI müşterileriyle olan karşılıklı güven ilişkisini daima devam ettirmeyi bir ilke haline getirmiştir. Asfalt sektöründe oluşan bu derin ilişkiler, nesiller boyunca devam eden bir gelenektir.
Kelimeler bu derin ilişkiyi anlatmakta kifayetsiz kaldığından, MARINI olarak bunu görsel bir şölen ile siz müşterilerimize betimlemek adına en son teknoloji iletişim tekniklerinden biri olan video mapping yöntemi kullanarak hazırladığımız gösterimizi sizlere sunuyoruz.

Bu görsel şölen 9 ve 10 Ekim 2015 tarihinde “Marini’de Açılış” adlı, her yıl düzenlediğimiz ve dünyanın her köşesinden müşterilerimizin bizleri İtalya’daki sanayii tesislerimizde ziyaret ettiği sosyal etkinliğimizde yer almıştır.

Yıllar boyu bizi bir yapan tarihimiz;

  • 1899 – Bisiklet üretimi ile başlayan üretimimiz
  • 1948 – Yol inşa makineleri ve ilk plentler
  • 1988 – Fayat Group bünyesine katılma

Günümüz;

  • En güncel teknolojiler ile bezenmiş ve günümüz piyasa taleplerini mükemmel bir şekilde karşılayabilen üstün kaliteli, modüler, mobil ya da sabit, tam seri bir asfalt plenti yelpazesi

Gelecek –müşterilerimiz ile birlikte yazacağımız;

İNOVASYON, HER YERDE, SİZİNLE BİRLİKTE.