BAUMA 2016

BAUMA 2016: harika geçen yedi inanılmaz gün!

Münih’te geçirdiğimiz harika bir haftanın sonunda söyleyebiliriz ki; iş dünyasından binlerce insanın bir araya geldiği ve yeni iş ortaklıklarının ve iş ağlarının kurulduğu BAUMA 2016 asla kaçırılmaması gereken bir etkinliktir!  Hafta boyunca 4800 m2’lik FAYAT Group standında 25’i yeni olan 60’tan fazla ürün ile göz doldurmayı başardık. Dünya’nın pek çok farkı bölgesinden gelen ziyaretçilerimizin ve müşterilerimizin ürün yelpazemizi inceleme şansı bulduğu BAUMA 2016 fuarı, yapılan güzel işler ve yeni iş ortaklıkları göz önünde bulundurulduğunda MARINI ve FAYAT Group ailesi için tam bir başarı olmuştur.

FAYAT Group BAUMA 2016 videosu:

Fuarı düzenleyen Messe Muenchen’in yayınladığı rapora göre BAUMA:

  • 58 ülkenden 3.423 katılımcı
  • 200 ülkeden yaklaşık 580.000 ziyaretçi ile

Beklenenin oldukça üzerinde bir haraketliliğe sahne olmuştur.

FAYAT Karışım Plentleri Birimi ise ürünleri ile büyük başarı elde etmiştir:

  • MARINI plent ailesinin yeni üyeleri ile: BE TOWER 2000P ve XPRESS 2500
  • MARINI-ERMONT ROADMASTER 120 Allroad plentinin 1:5 ölçekli modeli ile
  • SAE yeni ürünlerinin interaktif sunumları ile.

BE TOWER, 160 ton/saat’e kadar kapasite

Kesintisiz performansı garanti eden BE TOWER, aynı zaman da son teknolojinin ve inovasyonun birlikte birleşiminden oluşan bakımı kolay bir plenttir. BE TOWER en iyi fiyat/performans oranını sunmasının yanı sıra; nakliye, kurulum ve bakım masraflarını minimum düzeyde tutması sayesinde piyasadaki rekabet gücünüzü artıracaktır. Kısacası; BE TOWER’in karlı bir yatırım olacağından şüpheniz olmasın.

BE TOWER ürün sayfasını ziyaret edin.

XPRESS, 200 ton/saat’e kadar kapasite

XPRESS 2500 sabit bir plentin tüm özelliklerine sahip olmasıyla birlikte tekerlekli mobil tasarımı sayesin pek çok avantaj da sunar. Diğer büyük sabit plentlerde olduğu gibi XPRESS’de de %40’a varan oranlarda geri dönüştürülmüş asfalt (GDA) kullanımına olanak sağlayan ikili GDA besleme hattı teknolojisini kullanmak mümkündür (geri dönüşüm ringi ile drayerden besleme ve doğrudan mikserden soğuk besleme). Ek olarak, plentin tekerlekli ve süspansiyonlu treylerler üzerinde oluşu sayesinde, plenti küçük bir vinç yardımı ile söküp tekrar montajını yapmak ve bir şantiyeden başka bir şantiyeye taşımak çok kolaydır. Plente entegre hidrolik sistem ile plentin kaldırma işlemleri diğer pahalı ve harici ekipmanlara ihtiyaç duymadan (büyük vinç, vs.) güvenli ve hızlıca halledilebilmektedir.

Bu plent teknolojisi, tasarımı ve performansı ile yeni ürün yelpazesinin lideri konumdadır ve en zorlu şantiyelerde çalışan talepkar müşterileri tatmin etmek için üretilmiştir.

XPRESS ürün sayfasını ziyaret edin.